Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2018 13:58 - Когато сексът ни куца
Автор: grandapteka Категория: Други   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Проблемите в секса са проблеми като навсякъде другаде – стресиращи и повлияващи на цялостното ни качество на живот. Тук ще се концентрираме върху някои от най-големите неприятности в сексуалния живот на хората, а и ще предложим евентуални техники за разрешаването им.

Сексът е удоволствие – не забравяй!

Когато сексът ни куца

Ще започнем със сексуалното отдалечаване между двойки. Възможно е след по-дълга връзка да се почувства известно охладняване в сексуалното общуване между партньорите. Това, което ние бихме ви посъветвали, е да преоткриете своя/та партньор/ка. Докосвайте се по непознати досега начини, взимайте душ заедно, посветете се на нещо, в което ще бъдете изцяло концентрирани един върху друг. Увеличавайки допира (физически и емоционален) вие увеличавате и желанието за интимност.

Отстранете стреса от живота си – той е безспорен убиец на желанието за секс.

Друг проблем, който да афектира и двама ви, може да е липсата на оргазъм у жената. Но спокойно! Има жени, които не могат да достигнат до края в продължение на години без непременно това да се случва по тяхна вина или вина на партньора им. Нашият съвет е да се фокусирате не толкова в самия оргазъм като цел, а в различните техники, които биха могли да ѝ го осигурят.

Повярвайте ни, опитването също носи само по себе си огромна наслада!

И накрая – един доста съществен за мъжете проблем. Да, говорим си за преждевременната еякулация. Но и тук не се панирайте! Всичко е във вашите ръце – буквално и преносно. По време на мастурбация имаш уникалната възможност да репетираш и да станеш истински майстор на контролираното свършване. Прави следното нещо – точно преди оргазъм спри и притисни главичката на пениса. Или пък забавяй темпото точно преди да свършиш, за да си осигуриш по-стабилен контрол върху оргазма. Спри за момент, после отново се концентрирай и повтори упражнението.

Ако по време на секс усетиш, че си близо до края, спри интензивните движения и ги замести в по-бавни и плътни, прониквайки по-дълбоко в партньорката. Отдели момент за друг вид ласки като целувки или галене. Това определено ще ти помогне да се контролираш, а също така и да възбуди повече жената – жените обичат чувствения секс.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grandapteka
Категория: Други
Прочетен: 9090
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930