Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2018 13:49 - Сексуалната богиня, която дреме в нея
Автор: grandapteka Категория: Тя и той   
Прочетен: 1811 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всички жени искат секс. Факт!

Някои обаче са прекалено стеснителни, докато го правят. Дали заради морални задръжки или от срам, ние не можем да кажем. Но това, което можем да те посъветваме, ако твоята го играе „със задръжки”, е следното: приложи няколко трика, за да успееш да разбудиш сексуалната тигрица в нея. Започни така:

Разпитвай тя! Не я подлагай на груб и кръстосан разпит, разбира се! Води се от нейното отношение, като започнеш с почти невинни въпроси. Проведи просто лек и непринуден разговор на сексуална тематика, подпитвайки я за нейните евентуални желания, мисли и емоции, свързани със секса. Пак казваме – не бъди груб и настоятелен, иначе само ще загубиш.

Продължи със споделяне на лични фантазии. Разкажи ѝ какво си мислиш по време на секс, за какво си си фантазирал без да навлизаш в болезнени откровения и детайли. Отново – следи реакциите ѝ и се опитай да я въведеш в посоката на разговора, действайки внимателно и постепенно. Ако тя поиска да ти сподели нещо лично, бъди отворен към това и ѝ кажи, че бихте го пробвали. Така ще ѝ дадеш стимул да бъде по-открита към секса и да забрави табутата си.секс

Експериментирайте!

Опитай се да я накараш да изгледате порно заедно, да разглеждате еротични списания. Може би в началото ще бъде против, но е важно да останеш уверен и в никакъв случай силно настъпателен. Пробвайте нещо ново в леглото – може да се хареса и на двама ви и най-вече на нея. Това също би я открехнало в сексуално отношение. Пробвайте някакви забавни еротични игрички или по-добре – отидете в секс шоп и разглеждайте изложенията там. Купете си нещо с цел разнообразие в леглото и го използвайте в любовната игра. Тогава тя ще бъде най-отпусната и готова да експериментира.

Пак напомняме – не ставай грубиянин и маниак в целта си да разкриеш мръснишкото в нея. Може би сексуалната богиня вътре просто дреме и е въпрос на време да бъде събудена. Всичко трябва да става внимателно, бавно и самоуверено, за да не я подплашиш. Рано или късно усилията ти ще бъдат възнаградени с успех.



Гласувай:
1



Следващ постинг

1. apostapostoloff - Мръснишкото в нея се разкрива веднага,
11.05.2018 05:38
щом и бутнеш някалко стотачки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grandapteka
Категория: Други
Прочетен: 9040
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031